ICT Systeembeheer

You are here:

ICT Systeembeheer  – Traditioneel vs Proactief

Axenia is geen IT-provider, maar een IT-Partner. Daarom bieden we naast traditionele (reactieve) ICT Systeembeheer’ twee geavanceerde vormen van ICT Beheer aan: ‘Proactief Systeembeheer’ en ‘Proactief Totaal Systeembeheer’.

Zorgeloos werken met Proactief Systeembeheer

Voor de kwaliteit van uw dienstverlening, en daarmee het vertrouwen van uw klanten, is het voorkomen van technische problemen altijd beter dan achteraf oplossen. Bij Axenia werken we daarom bij voorkeur met Proactief beheer. Daarmee kan veel leed voor u en uw klanten vermeden worden.

Hoe werkt het?

Met behulp van speciale software, kunnen wij uw ICT-systemen op afstand continu beheren en onderhouden. Dankzij deze methode worden veel latente problemen vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen, waarmee de continuïteit van uw ICT-systemen gewaarborgd blijft.

Uw complete ICT-systeem wordt continue gecontroleerd op het functioneren. Computers en apparaten die niet up-to-date zijn worden direct opgespoord, nagekeken en indien nodig bijgewerkt. Er zijn wekelijks veiligheids-updates en nieuwe versies van applicaties en systemen, die Axenia voor u installeert, zodat u er geen omkijken naar heeft. Ook beheert Axenia de antivirus en anti-spamsoftware voor alle werkstations en servers.

Proactief Totaal Systeembeheer

Proactief Totaal Systeembeheer gaat nog een stap verder en is onder andere inclusief Real-time server, werkstation-optimalisatie en ondersteuning, herstelplan en recovery bij calamiteiten, en meer.

Neem vrijblijvend contact op voor een gedetailleerde uitleg en ontdek welke van deze opties (of een custom variant) het beste bij uw organisatie en wensen past. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier, of bel naar +31 (0)33 48 00 755.