Cloud Computing en VoIP

You are here:

Flexibel, mobiel en schaalbaar

De moderne onderneming is steeds minder plaatsafhankelijk, wat vraagt om betrouwbare online en mobiele oplossingen. Cloud Computing en VoIP geven je onderneming de flexibiliteit die nodig is om optimaal te kunnen werken.

Wat is Cloud Computing?

In Cloud Computing wordt via een netwerk, bijvoorbeeld het internet, schaalbaar software en gegevens beschikbaar gesteld aan (ingelogde) gebruikers. Dat maakt het mogelijk om vanaf verschillende locaties met dezelfde applicaties en data te werken. Een bekend voorbeeld is het Office 365 pakket van Microsoft.

Flexibiliteit

Werken in de Cloud biedt niet alleen mobiliteit, maar wanneer uw bedrijf groeit is het tevens mogelijk uw ICT-omgeving eenvoudig te laten meegroeien. Steeds meer klanten besluiten dan ook over te stappen naar onze Cloud-diensten. Ze draaien bij Axenia op zwaar beveiligde servers en staan bekend om hun betrouwbaarheid. Het is de ideale oplossing voor het midden-en kleinbedrijf.

VoIP is de ideale partner van de Cloud

Flexibiliteit is daarnaast afhankelijk van uw bereikbaarheid. VoIP maakt gebruik van uw internetverbinding, is locatie onafhankelijk en goedkoper dan traditionele telefonie. Dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen die VoIP biedt. Toch zijn ze al meer dan voldoende reden om Cloud Computing en VoIP als ideale partners te beschouwen.

Waarom is VoIP je beste keuze?

Nog niet overtuigd van de voordelen van VoIP? Het aaantal gesprekken over 1 netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Wereldwijd bellen naar gebruikers binnen het eigen datanetwerk is kosteloos. Moderne (draadloze) toestellen met geavanceerde functies en beeldtelefonie behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten over hoe uw bedrijf of organisatie de flexibiliteit van werk en communicatie kan vergroten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we alle mogelijkheden en voordelen uitleggen. Vul het contactformulier in, of bel naar +31 (0)33 48 00 755.

Wat zijn de voordelen van ‘werken in de Cloud’?

Axenia biedt verschillende ‘Cloud diensten’ aan. Voor u als klant betekent werken in de Cloud onder andere, dat het niet langer noodzakelijk is zelf te investeren in software en hardware. U huurt een dienst bij Axenia, waarbij u uitsluitend betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Het is daardoor beduidend goedkoper en u bent niet langer verantwoordelijk voor het updaten en onderhouden van de soft- en hardware.