Over ons

You are here:
el-c-011
over-ons

Ervaren ICT bedrijf Amersfoort (Utrecht)

Over Axenia
Services &Solutions

Als ervaren ICT bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw ICT systemen goed functioneren en vooral waaróm dat zo belangrijk is. Bij Axenia denken en werken we vanuit de vier pijlers waar de informatie- en communicatietechnologie binnen uw bedrijf een belangrijke rol in speelt. Die pijlers waar de techniek in moet bijdragen en ondersteunen, duiden we aan met:

  • Kwaliteit: Proactief Systeembeheer
  • Continuïteit: Betrouwbare Support
  • Flexibiliteit: Cloud & VOIP
  • Veiligheid: 24/7 Databeveiliging

10

Rockstar specialists

19

Jaar ervaring

100%

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor Axenia?

ICT dienstverlener sinds 2004
Sinds de oprichting in 2004 Is Axenia (voorheen AlexIT) al vroeg uitgegroeid tot een volwaardige en professionele ICT onderneming, inclusief uitbreiding van de dienstverlening met diverse Cloud-diensten en professionele web- en app-programmering, enzovoort.
Gevestigd in Amersfoort
Axenia, gevestigd in Amersfoort in de provincie Utrecht, is gespecialiseerd in ICT dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Wij werken voor ondernemingen en organisaties met 10 tot 250 werkplekken. Past uw organisatie binnen deze omschrijving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken via het contactformulier in de contactpagina, of bel naar +31 (0)33 48 00 755

Onze specialisten

Alle ICT onder één dak!

ICT dienstverlening gevestigd in Amersfoort

Als ervaren ICT bedrijf Amersfoort gevestigd in Amersfoort bieden we sinds 2004 professioneel Systeembeheer, Cloud-diensten, VOIP en Databeveiliging aan het MKB in de provincies Utrecht, Flevoland, Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland. 

Systeembeheer

Cloud Computing & VoIP

Support & Beveiliging