Continuïteit van uw werkzaamheden

You are here:

Remote support wanneer u wilt

In een perfecte wereld zouden servers, desktops, laptops, switches, Acces Points, enz. 100% betrouwbare gereedschappen zijn, die ons nooit in de steek laten. In werkelijkheid zitten ze vol met micro-elektronica van uiteenlopende fabrikanten, en worden ze aangedreven door complexe software. 

Geen onderbrekingen

Om het ideaal van de perfecte wereld zo dicht mogelijk te benaderen, biedt Axenia preventief onderhoud aan door middel van Proactief Systeembeheer. Om uw werkzaamheden niet te onderbreken, worden de noodzakelijke updates, patches en bijbehorende herstarts uitgevoerd op tijdstippen dat er niet gewerkt wordt.

Monitoren en redundant apparaten

Daarnaast monitoren we constant alle ICT-apparatuur, zodat we als eerste eventuele problemen ontdekken en kunnen oplossen met minimale overlast voor u. Met deze vroege detectie worden tevens mogelijke kettingreacties binnen uw systeem en netwerk(en) voorkomen. Soms wordt er voor de veiligheid gekozen voor het plaatsen van redundante apparatuur. Dubbele uitvoering van kritieke apparaten in uw ICT-systeem, in combinatie met preventief onderhoud, maken de kans op uitval zo klein mogelijk.

Support

Zoals gezegd bestaat de perfecte wereld niet als het om ICT-apparatuur gaat. Daarom beschikt Axenia over een effectief ticketsysteem om eventuele storingen te melden, en bieden we telefonische support voor urgente en acute storingen. Sommige problemen kunnen we op afstand oplossen met gebruik van een code die u van de supportmedewerker ontvangt.

Neem vrijblijvend via het contactformulier contact met ons op voor een gedetailleerde uitleg over onze werkwijze, of bel naar +31 (0)33 48 00 755.