Axenia bestaat bijna 20 jaar!

Het in Amersfoort gevestigde Axenia viert in 2024 zijn 20-jarig jubileum.

Wat in 2004 is begonnen met het systeembeheer voor de kleine locale Amersfoortse onderneming, is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een full service organisatie met  inspirerende ICT-samenwerkingen voor het MKB in Nederland. 

Als partner van onder andere Microsoft, Dell, Adobe, HP, Sophos en 3CX, is Axenia in de afgelopen jaren de ICT-ontzorger geworden voor een breed scala aan bedrijven. 

Om ondernemingen beter te kunnen beschermen tegen hacken en te helpen bij het naleven van de verscherpte privacy wetgeving op het gebied van databeheer, zijn diensten als Proactief Systeembeheer, VoIP, Hosted Cloud Workspace, Office 365, Extended Password Management de afgelopen jaren voor Axenia een belangrijke extra service geworden.

De flexibilisering en het plaats-onafhankelijk werken gaat volgens Axenia alleen nog maar toenemen en daarom ondersteunen zij ondernemingen met betrouwbare en veilige online en mobiele Cloud- en VoIP-oplossingen. De stabiliteit en continuïteit waarborgen ze door middel van proactief-systeembeheer en betrouwbare support. 

Axenia focust daarom in alles op de perfecte balans tussen kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en veiligheid. Deze speerpunten geven voor nu en in de toekomst de garantie dat flexibiliteit en stabiliteit goed samengaan. 

Met het continueren van de bewezen gerichte aanpak in de afgelopen decennia kijkt Axenia vol vertrouwen naar de toekomst!

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp